A kezdetek

1985-ben születtem Budapesten. Eredetileg építőmérnök végzettséggel rendelkezem, a fényképezést hobbiként kezdtem 7 évvel ezelőtt, főként autodidakta módon tanultam. Eleinte turistafotókat készítettem utazásaim közben. Családom, barátaim pozitív visszajelzései indítottak el a pályán. Magyarországon elsők között hoztam létre fotós oldalt a Facebook-on, ahova főleg esti és éjszakai Budapest képeket töltöttem fel. A Szeretlek Magyarország figyelt fel elsőként a munkáimra és felkértek külsős fotóriporternek. Néhány évig még párhuzamosan dolgoztam mérnökként és építgettem kapcsolatrendszeremet fotósként. Egyre több cég keresett meg különböző megbízásokkal, mára elértem, hogy a hobbim lett a hivatásom.

Ma

Fő profilom a város- és a rendezvényfotózás, de otthonosan mozgok a külső és belső építészeti fotók valamint a mood reklámfotózás világában is. Stílusomban keveredik a fotóriporteri spontaneitás és az építészeti fotók precizitása. Az átgondolt, geometriai formákat követő képszerkesztés, az élénk, ám valósághű színvilág és a különleges nézőpontok egyaránt jellemzőek munkáimra.

Számtalan neves hazai és nemzetközi céggel volt már szerencsém együtt dolgozni, közülük jó párral állandó munkakapcsolatban állok (konkrétumok a Referenciák menüpont alatt).

2016-ban megalapítottam a Budapest Images-t, mely az eddigi legnagyobb Budapest tematikájú fotó adatbázis. Célom, hogy a közkedvelt turista látványosságok mellett a főváros kevésbé ismert helyszínei is bemutatásra kerüljenek. Jelenleg több mint 1500 kép áll rendelkezésre, de a képáruház folyamatosan bővül. A fotók népszerűségét jól mutatja, hogy Facebook-on közel 30.000-en követik a munkásságomat.

error: